Adatkezelési tájékoztató

Az oldal tulajdonosa

Ön Fony Község Önkormányzatának weblapját a https://fony.hu oldalt látogatta meg.  

Címünk: 3893 Fony, Fő út 3.

Tel: 46/387-325

Önkormányzatunk célja jelen honlappal, hogy informálja a lakosságot az őket érintő közéleti eseményekről, hírek, felhívások és közlemények formájában. Továbbá célunk elérni és tájékoztatni azokat a potenciális átutazó, illetve megszálló vendégeket, akik utazási célpontja csendes-nyugodt településünk lehet.   

Személyes adatok gyűjtése, kezelése

Weboldalunkon nem gyűjtünk semmilyen személyes adatot, nevet és nickname-et (felhasználói becenevet) sem. Technikai adatként a sütikezelő bővítményünk 7 napon keresztül megőrzi a látogató IP címét, ezt követően a süti automatikusan törlődik.   

Az átmenetileg tárolt IP címeket nem őrizzük meg és nem osztjuk meg senkivel.

Hozzászólások, véleménynyilvánítás

Jelen weblapon a hozzászólás és a kapcsolatfelvételi űrlap funkciókat alaphelyzetben kikapcsolt állapotban tarjuk. Bizonyos alkalmak során szükséges lehet hozzászólások – szavazások lehetőségének a biztosítása végett, ilyen alkalmakkor célirányosan kialakítjuk és bekapcsoljuk az adott hozzászólási űrlapot.

Figyelem! Kapcsolatfelvételi űrlapot – biztonsági és spam terhelés elkerülése érdekében – nem üzemeltetünk az oldalunkon, kapcsolatfelvétel a téma szerint megjelenített email címeken lehetséges.

A felvetődő kérdések emailen keresztül kerülnek megválaszolásra, vagy ha a kérdés közérdekű és a kérdező hozzájárul GYIK bejegyzésként közzétesszük a válasszal együtt. Ez történhet anonim módon vagy nevesítve is, a kérdező döntése alapján.     

A településünk kapcsán megformálódó vélemények, elégedettség nyilvánítások közzététele is lehetséges „A látogatói vélemények” kategóriában. A véleménynyilvánítást a fony (kukac) fony.hu email címre szükséges eljuttatni.