Eladó családi ház

Eladási ár:21,9 M Ft
Építmény hasznos terület:90 m2
Telek területe:750 m2
Szobák száma:4

Fony településen a Zempléni – hegység vonzáskörzetében, nem messze a regéci vártól, közel az M30-as autópályához, 750 m2-es 2 utcára nyíló telken egy 90 m2-es 4 szobás családi ház eladó. A telek adottsága miatt (a beépíthetőség 30%-os) még egy családi ház is építhető rá.

Az épület magaslaton helyezkedik el, így varázslatos panorámában gyönyörködhetünk. Az udvart gyümölcsfák, virágok és rendszeresen karbantartott pázsit díszíti.

A házban előszoba, folyosó, konyha – étkező, 4 szoba, és fürdőszoba áll a pihenni vágyók rendelkezésére. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és hűtő – fűtő klímával van megoldva.

A rendezett porta és az igényesen rendben tartott belső terek nyaralásra, nyaraltatásra és állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas. A zöld környezet, a csend és a nyugalom, a felbukkanó források, az ózondús levegő, a túrázási lehetőségek mind – mind a felfrissülést és a kikapcsolódást szolgálja.

Tovább a hirdetés részleteihez

Na predaj rodinný dom 90 m2 so 4 izbami v obci Fony v spádovej oblasti Zempléni, neďaleko hradu Regéc, blízko diaľnice M30, na pozemku 750 m2 ústiacom na 2. ulice. Vzhľadom na charakter pozemku (30% potenciál zástavby) je možné na ňom postaviť ešte jeden rodinný dom.

Budova sa nachádza na vyvýšenom mieste, takže si môžeme vychutnať jej čarovnú panorámu. Dvor zdobia ovocné stromy, kvety a pravidelne udržiavaný trávnik.

V dome je vstupná chodba, chodba, kuchyňa – jedáleň, 4 izby a kúpeľňa pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť.

Vykurovaný je kotlom na zmiešané palivo a chladiarensko-kúrenárskou klimatizáciou.

Usporiadaný vchod a precízne udržiavané vnútorné priestory sa výborne hodia na dovolenky, prázdniny aj trvalé bývanie. Zelené prostredie, ticho a pokoj, vyvierajúce pramene, vzduch bohatý na ozón a možnosti turistiky, to všetko slúži na osvieženie a relax.

A bejegyzés kategóriája: Eladó ingatlanok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.