Tavaszi Rock Fesztivál 2022 Fony

Helyszín: 3893 Fony Főtér Szinpad

Részletes program:

Karaoke verseny10:00 – 13:00A helyszínen lehetett jelentkezni, egy szereplő több dalt is elénekelhetett.
GMC 16:00 – 17:30 A Gabriel Music Company (GMC) zenekar Budapestről. 2019. év elején alakultak. A zenekar tagjai: Vaszi Gábor (ének), Konfár József (gitár), Kalina Zoltán (gitár), Józsa Attila (basszusgitár), Farkas Roland (dob). Remek hangulatot kreáltak a térre. Köszönjük!
Kiegészítő programok
Helyi termékek9:30 – 16:00Méz, lekvár, gyümölcslé, pálinka, bor, fonott termékek (kosár, bevásárló kosár, tároló, kandalló kosár)
Lángosevő verseny13:00Nevezni a helyszínen lehetett. A versenyzőknek 1 db sajtos -tejfölös lángost kellett elfogyasztania. A versenyzők a kezüket, vagy más segédeszközt nem használhattak. Bátrak csak a gyermekek voltak! 🙂 felnőttek nem mertek jelentkezni.
Büfé: 9:30 – 18:00 A büfében érdekesség volt a Fonyburger, és a bruschetta deep pirítóssal. Igen jól fogyott a sajtos-tejfölös lángos, az ínyencek Medvemarás pecsenyét fogyasztottak. 

Belépődíj: nem volt. Támogató jegy vásárlását köszönjük a lelkes rock rajongóknak! mérsékelheted a szervezés költségeit.

Köszönjük Szaszák Viktor támogatását! Aki a pálinkakóstolást lehetővé tette, és térítésmentesen biztosított kézműves lekvárokat az érdeklődőknek, a gyermekeknek pedig hűtött gyümölcslevet!

Képekben leírva:

GMC
GMC
GMC
A bejegyzés kategóriája: Rendezvény - esemény
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.