admin bejegyzései

A jelöltállításhoz szükséges ajánlások számának megállapítása

Közlemény A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint nemzetiségi önkormányzati képviselők 2024. Júnuis 9. napjára kitűzött választáson Fony Községben a jelöltállításhoz szükséges ajánlások számának megállapításáról:

Kategória: Hírek - közlemények, Választás 2024 | Címke: | A jelöltállításhoz szükséges ajánlások számának megállapítása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fony, Fő út 4.

Ár: 17 M Ft Alapterület: 100 nm Telek területe: 1450 nm Szoba szám: 2 Konyha: pitvar jellegű Előtér: 1 Fürdőszoba: 1 Wc: külön a fürdőszobától Kamra: 1 Tornác: a pitvarba, és a kamra felé 1-1 ajtóval Egyéb helyiség: a ház … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Eladó ingatlanok | Címke: | Fony, Fő út 4. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Dókus Gábor tanító

Kovácsvágáson, Abaúj vármegyében látta meg a napvilágot iparoscsaládban, 1861-09-04.-én. Elemi iskoláit Kovácsvágáson, a gimnáziumot 1875-1881-ig Sárospatakon végezte. A sárospataki tanítóképző anyakönyvezésében nem található tanítói képesítésére utaló adat. Kovácsvágáson, mint tanító és presbiteri jegyző működött. 1886. december 11.-én Bodnár Endrefonyi lelkipásztor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Jeles fonyi emberek | Dókus Gábor tanító bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az I. VH hősei

A Honvédelmi Levéltár adatainak a felhasználásával igyekszünk megemlékezni a fonyi illetőségű honfitársainkről, településünk hőseiről. Itt szerepelnek mind azok, akik fonyi lakosként indultak a honvédő háborúba. Azon hősök pontos születési idejét is feltűntetjük akiknek ezen adatait a régi anyakönyvekben sikerült felkutatni. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Az I. VH hősei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fonyi sáncvár – Szárkői földvár

“Fony sáncvára” melyet hívnak még Süllyedt Bán-hegynek és Szárkői földvárnak is. Ugyan a földvár elnevezés nem annyira helyénvaló mivel az egykori erődítményt kizárólag kőből húzták fel az építői. Az őskori erődítmény a településünk központjától ÉK-re 4,6 km emelkedik, tengerszint feletti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Látnivaló | Fonyi sáncvár – Szárkői földvár bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Malomkő gyár

A XIX. század második felében a hirtelen megnövekedett liszt és malomtermékek iránti igényeknek a hagyományos egy tömbből faragott malomkő már nem felelt meg. A „francia malomkő” A „francia malomkő” (szemben az egy darabból faragott, hagyományos malomkővel) több darabból készült. Egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Malomkő gyár bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Polgármesteri köszöntő

Fony Község Önkormányzata és a településen élők nevében szeretettel köszöntöm Önt településünk honlapján. Fony az Északi-középhegységben, Borsod-Abaúj-Zemplén valamikori Abaúj vármegyei részén a Gergely-hegy, Kis-Szárkő, és a Pál-hegy hegylábán helyezkedik el. Fony bel és külterületén számtalan forrás található. Legjelentősebb talán az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Polgármesteri köszöntő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Képviselőtestület létszámának meghatározása

Telkibányai Helyi Választási Iroda Vezetőjének 4/2123 (X.30.) számú határozata

Kategória: Hírek - közlemények, Választás 2024 | Címke: | Képviselőtestület létszámának meghatározása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Eladó családi ház

Eladási ár: 21,9 M Ft Építmény hasznos terület: 90 m2 Telek területe: 750 m2 Szobák száma: 4 Fony településen a Zempléni – hegység vonzáskörzetében, nem messze a regéci vártól, közel az M30-as autópályához, 750 m2-es 2 utcára nyíló telken egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Eladó ingatlanok | Címke: | Eladó családi ház bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fony, Dózsa György út 15.

Eladási ár: 9,9 M Ft Építmény hasznos terület: 80 m2 Telek területe: 1500 m2 Szobák száma: 2 Eladásra kínálom kihasználtság miatt egy nagyrészt felújítást igénylő ingatlanomat. Per és tehermentes. Közvetlen erdő öleli körbe. Kertben gyümölcsfák vannak udvar tágas. Saját kúttal,villany … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Eladó ingatlanok | Címke: | Fony, Dózsa György út 15. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva